Rayon wedstrijd in Ouderkerk

Zaterdag was het voor de andere meiden eindelijk zover. De oudste meiden hadden hun eerste wedstrijd al achter de rug, de jongste dames en de jongste meisjes mochten zaterdag eindelijk hun oefeningen laten zien met hun team.

Voor 10 meisjes was het echt de allereerste wedstrijd. De één vond het nog een beetje spannend, de ander kon niet wachten om te beginnen. Maar wat hebben ze allemaal een fantastische wedstrijd geturnd.

In de eerste ronde waren Charlotte, Eva en Dominique aan de beurt. Zij vormden met z’n drieën een team. Een team moet minimaal uit 2 mensen bestaan, want de 2 beste scores tellen en maximaal uit 6. Alle drie turnden bijna foutloos, maar vooral zeer netjes! Turnen gaat om precisie. De jury wil graag strakke en gespannen lijnen zien. Dat hebben ze zeker laten zien. Ze behaalden de eerste prijs!

In de tweede ronde turnden 2 teams van OKK. Een team waren de allerjongste meiden, Tess Bos, Ziva, Tess Blok en Senna. Met hier en daar een kletspraatje tijdens de oefening of een zucht tijdens een lastig onderdeel, wat de jury erg vermaakte, hebben ook deze meiden de eerste plaats gehaald. Wat knap meiden!

Het andere team bestond uit Zoey, Tess, Yara en Lieselotte. Helaas kon Lieselotte door een blessure niet alles doen. Dat is balen als je er zo hard voor geoefend hebt. Voor Zoey, Yara en Tess was het de eerste keer dat ze een matoefening op muziek moesten doen. Ze hadden er keihard voor geoefend en het resultaat was er. Ook de toestellen balk en sprong gingen erg goed. Op brug iets minder, maar ze behaalden een mooie zesde plaats!

In de laatste ronde waren Hadassah, Elize, Joy, Mirthe, Danique en Esmay aan de beurt. Ze begonnen bij brug en dit toestel ging niet helemaal zoals ze verwachtten. Gelukkig herpakten ze zich en turnden verder een goede wedstrijd en ook dit team behaalde een eerste plaats!

Wat ontzettend knap gedaan meiden, drie eerste plaatsen! Op naar de volgende wedstrijd!