Commissies

O.K.K. draait op de inzet van allerlei vrijwilligers. Er zijn naast het bestuur verschillende commissies opgericht om alle nodige zaken voor de vereniging te regelen. Vele handen maken licht werk en zo blijft het voor iedereen leuk. Wilt u ook af en toe iets voor de vereniging doen? Laat het ons weten!

Technische Commissie:
Anna van Baren | Ingrid van Dommele | Sylvia Nomen

De Technische Commissie houdt controle op de invulling van de lessen. Verder organiseert de TC wedstrijden, waarbij ook de hulp van diverse andere vrijwilligers wordt ingeroepen. Ook geeft ze input aan het bestuur over eventuele benodigde aanschaf van nieuwe, of vervanging van verouderde toestellen en materialen.

PR Commissie:
Julia van Baren | Marjan van Rumph

De PR Commissie verzorgt de website, Facebook, Instagram en nieuwsbrieven. Ook maakt deze commissie promotiemateriaal op, zoals flyers.

Activiteiten Commissie:
Vacant

Een paar keer per jaar organiseert deze commissie acties of evenementen voor de club. Denk bijvoorbeeld aan de stroopwafelactie of een springinstuif.

Pinksterkamp Commissie:
Deze commissie wordt voor het Pinksterkamp van 2022 nog samengesteld.

Deze commissie huurt elk jaar een ander groot kamphuis af waar zo’n 50 leden van de vereniging het hele Pinksterweekend worden vermaakt. Leuke spelletjes, lekker zwemmen, dieren geluidenspel, samen sporten en een bonte avond. Er moet vooraf veel geregeld, verzonnen en ingekocht worden. De commissie, die bestaat uit leden die er zelf het hele weekend bij zijn, leidt alles ieder jaar in goede banen.