Clubkleding

Alle leden van OKK worden geacht, in ieder geval op wedstrijden, de clubkleding te dragen. Zo kan men in één oogopslag zien bij welke vereniging je hoort. Daarnaast ziet het er verzorgd en netjes uit, wanneer iedereen hetzelfde gekleed gaat. Voor de verschillende afdelingen houdt dit in:

 

Meiden recreatie

Vanaf 2017 is er een nieuw turnpakje voor de recreatie gymnastiek meisjes. Het is een mouwloos donkerblauw pakje van polyamid/elasthan met strass steentjes. Het is hier online te bestellen bij CEK. Er is eventueel ook een bijpassend blauw broekje bij te bestellen.

Juni 2021: Let op! Er zal in september een nieuw turnpakje worden gekozen, omdat het huidige binnenkort niet meer leverbaar is. Er zal een overgangsperiode zijn van 2 jaar, zodat de pakjes nog afgedragen kunnen worden. Wacht dus beter nog even met bestellen als de huidige turnkleding niet meer past en zorg voor andere passende sportkleding tijdens de les.

Dance Department

De dance outfit wisselt jaarlijks. Voor een nieuw dansoptreden wordt er een nieuwe outfit verzonnen, voor een vriendelijke prijs, meestal onder de 10 euro.

De meisjes van Dance Department 1 en 2 mogen zwarte gymschoentjes dragen, maar speciale dansschoentjes of danslaarsjes hebben de voorkeur. Voor de tieners en de dames zijn danslaarsjes verplicht. Voor de juiste maat kun je het beste die van iemand anders even passen. Danslaarsjes zijn verkrijgbaar bij Le Papillon.

Jongens

Bij de jongens is er een nieuw turnpak. Zie de link bij de meidenrecreatie!

Schoentjes

Witte sokken en schoentjes worden aangeraden, maar er mag ook met blote voeten geturnd worden. Gymschoentjes heeft OKK nog in diverse kleuren en maten, vraag dit even aan juf Anna.