Clubkleding

Alle leden van OKK worden geacht, in ieder geval op wedstrijden, de clubkleding te dragen. Zo kan men in één oogopslag zien bij welke vereniging je hoort. Daarnaast ziet het er verzorgd en netjes uit, wanneer iedereen hetzelfde gekleed gaat. Voor de verschillende afdelingen houdt dit in:

Meiden recreatie

Vanaf oktober 2021 is er een nieuw turnpakje voor de recreatie gymnastiek meisjes. Het is een mouwloos petrolkleurig pakje van polyamid met strass steentjes. Het is hier online te bestellen bij CEK. Er is eventueel ook een zwart broekje bij te bestellen.

Dance Department

De dance outfit wisselt jaarlijks. Voor een nieuw dansoptreden wordt er een nieuwe outfit verzonnen, voor een vriendelijke prijs, meestal onder de 10 euro.

De meisjes van Dance Department 1 en 2 mogen zwarte gymschoentjes dragen, maar speciale dansschoentjes of danslaarsjes hebben de voorkeur. Voor de tieners en de dames zijn danslaarsjes verplicht. Voor de juiste maat kun je het beste die van iemand anders even passen. Danslaarsjes zijn verkrijgbaar bij Le Papillon.

Jongens

Voor de jongens is er ook clubkleding voor de recreatie en selectie met turnpakken, shorts en broeken. Je kunt hier alle kleding en turnbenodigdheden vinden en online bestellen.

Schoentjes

Witte sokken en schoentjes worden aangeraden, maar er mag ook met blote voeten geturnd worden. Gymschoentjes heeft OKK nog in diverse kleuren en maten, vraag dit even aan juf Anna.

Trainingspakken

Er is sinds 2023 een nieuw OKK trainingspak gekozen, wat door alle leden kan worden besteld. Het is hier online verkrijgbaar bij SportEmotion. Het jasje met het OKK logo en de broek zijn los te bestellen.

Begin 2023 zijn de levertijden van sommige maten erg lang door achterstanden die in de coronatijd zijn opgelopen. Houd hier aub wel rekening mee.