Halve finale heren in Topsporthal Rotterdam

Gisteren was de halve finale voor Tom en Valentino (samen met Matthias, Joey en Christiaan van DOTO en KDO). In de topsporthal van Rotterdam probeerden zij als team een plek in de finale te bemachtigen. De zes beste teams stromen door naar de finale.

Per toestel turnen drie heren uit het team en alle scores tellen mee (in de voorwedstrijden telden alleen de beste twee scores). Elke fout komt het team dus duur te staan en dat zorgde voor extra spanning, maar gaf ook een extra impuls aan het teamgevoel.

De heren stegen deze wedstrijd echt boven zichzelf uit, turnden de mooiste wedstrijd van het seizoen en maakten nagenoeg geen grote fouten. Hard werken werd beloond en na de eerste wedstrijdronde stond het team 4e. Zou het genoeg zijn voor de finale?

Onderweg naar huis werd de tweede wedstrijdronde gehouden. Nadat deze was afgelopen bleek dat het team met onze OKK heren op een 8e plaats (van de 15 teams) was geƫindigd. Hiermee is voor Tom en Valentino helaas het landelijke avontuur afgelopen, maar ze kunnen zeker zeer tevreden terugkijken op hun knappe prestatie.

Met een achtste plaats sluiten deze heren hun landelijke avontuur af.

Geef een antwoord