Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) voor OKK

Ik ben Margit Verdoold, de vertrouwenscontactpersoon (VCP) van OKK. Voor degene die mij nog niet kennen, zal ik mij even voorstellen.

Sinds 1971 ben ik (deels rustend) lid van OKK. Begonnen bij de kleutergym, later doorgestroomd naar de selectie en van daaruit gaan lesgeven aan diverse groepen bij OKK en andere gymnastiekverenigingen. Vanwege mijn drukke werkzaamheden als fysiotherapeute ben ik daar inmiddels mee gestopt, maar mijn interesse in de turnsport en in het wel en wee van OKK is altijd gebleven.

Onlangs werd ik benaderd of ik de functie van VCP op me wilde nemen. Als VCP ben ik het aanspreekpunt voor meldingen met betrekking tot ongewenst (seksueel) gedrag, intimidatie, pesten enz. Iedereen moet in een veilige, vertrouwde omgeving kunnen sporten en daar zal OKK alles aan doen.

Mocht er op het gebied van ongewenst gedrag iets voorvallen, schroom niet en meld het bij mij. Ik zal vertrouwelijk met de informatie omgaan en beoordelen op welke wijze het probleem behandeld en opgelost kan worden.

Email: margitverdoold@hotmail.com