Krimpenerwaard in Beweging 2018

Zet in de agenda: Zaterdag 8 september!

Wij gaan met verschillende bestuursleden / leiding  Route West fietsen. Wil je gezellig aansluiten? Wij vertrekken om 10.30 bij De Drie Maenen! OKK staat ingeschreven onder nummer 93!

Hoe meer mensen gaan wandelen of fietsen tijdens de Krimpenerwaard in Beweging (welke gelijk valt met de open monumentendag). Hoe meer geld wij kunnen inzamelen voor onze clubkas. En daar gaan wij dit jaar voor. De verschillende opties kunt u hieronder vinden:

Route west komt door de dorpen Lekkerkerk (Loetbos), Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel. De route is ongeveer 36 km. Deze route levert € 5,- op voor jouw vereniging, stichting of school. Start tussen 9:00 en 14:00.

Route oost komt door de dorpen Lekkerkerk (Loetbos), Bergambacht, Stolwijk, Haastrecht en Berkenwoude. De route is ongeveer 36 km lang. Deze route levert € 5,- op voor jouw vereniging, stichting of school. Start tussen 9:00 en 14:00.

Voor deelname aan de fietstochten van Krimpenerwaard in Beweging kun je opstappen bij onderstaande opstappunten:

Loetbos in Lekkerkerk
Kantoor Rabobank in Bergambacht (Hoofdstraat 76)
Oude Kerk in Stolwijk (Achter de Kerk 3)
Boezemmolen in Haastrecht (Oostvlisterdijk 1)
Buurthuis de Zwaan in Berkenwoude (Kerkweg 2)
Oudheidskamer in Ouderkerk aan den IJssel (Dorpsstraat 19)
Watersportvereniging in Krimpen aan de Lek (Westzoom 9a)
Streekmuseum Krimpen aan den IJssel (IJsseldijk 312)

De wandelroute start bij het Horecaplein achter de Hooiberg in het Loetbos te Lekkerkerk. Deze route levert € 3,50 op voor jouw vereniging, stichting of school. Start tussen 9:00 en 14:00.

De rolstoelroute start bij het Streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel, IJsseldijk 312. Deze route levert € 3,50 op voor jouw vereniging, stichting of school. Start tussen 9:00 en 15:00.

Speciaal voor kinderen is er een avontuurlijke Kabouterroute in het Loetbos te Lekkerkerk. Langs de route kunnen kinderen deelnemen aan een puzzeltocht met diverse activiteiten en opdrachten. Ga de uitdaging aan en verdien €3,50 voor jouw vereniging, stichting of school. Dit geldt ook voor de begeleiders. Start tussen 9:00 en 15:00.

Voor de stoere kinderen is er een Survivaltocht uitgezet in het Loetbos te Lekkerkerk. Langs de route trotseren de kinderen diverse hindernissen. Ga de uitdaging aan en verdien €3,50 voor jouw vereniging, stichting of school. Dit geldt ook voor de begeleiders. Start tussen 9:00 en 15:00.