Onze Sponsoren

 • MaTaJoy

  matajoy

  KAPSALON- BYOUX 
  MASSAGEEnquete

Hoe vaak bezoek je deze website?
 
Clubkleding PDF Afdrukken E-mail

Alle leden van O.K.K. worden geacht, in ieder geval op wedstrijden, de clubkleding te dragen. Zo kan men in één oogopslag zien bij welke vereniging je hoort. Daarnaast ziet het er verzorgd en netjes uit, wanneer iedereen hetzelfde gekleed gaat. Voor de verschillende afdelingen houdt dit in:


Gymnastiek meisjes

Vanaf 2017 is er een nieuw turnpakje voor de recreatie gymnastiek meisjes. Het is een mouwloos donkerblauw pakje van polyamid/elasthan met strass steentjes. Het is hier online te bestellen bij CEK. Er is eventueel ook een bijpassend blauw broekje bij te bestellen.

Witte sokken en schoentjes worden aangeraden, maar er mag ook met blote voeten geturnd worden. Gymschoentjes heeft O.K.K. nog in diverse maten, vraag dit even aan juf Anna.


Gymnastiek jongens

De jongens dragen een mouwloos turnpakje in de kleuren zwart en rood. Dit pakje is eveneens te verkrijgen op de site van Tema Turn. Verder moeten de jongens beschikken over een wit kort broekje en indien gewenst witte sokken en witte gymschoentjes. Blote voeten mag ook.


Jazzballet

De jazz outfit wisselt jaarlijks. Voor een nieuw dansoptreden wordt er een nieuwe outfit verzonnen, voor een vriendelijke prijs, meestal onder de 10 euro.

De meisjes van jazz 1 en 2 mogen zwarte gymschoentjes dragen, maar speciale jazzschoentjes of jazzlaarsjes hebben de voorkeur. Voor de tieners en de dames zijn jazzlaarsjes verplicht. Voor de juiste maat kun je het beste die van iemand anders even passen. 

Jazzlaarsjes zijn verkrijgbaar bij Le Papillon. Zwarte gymschoentjes heeft O.K.K. nog te koop, vraag even bij juf Anna of jouw maat er nog is.

 

 


 • pr sponsorclicks

  Bestelt u wel eens online? Dan kunt u onze club steunen, zonder dat het u iets kost! Het enige wat wij vragen is d.m.v. een klik op het SponsorKliks logo naar de webwinkel toe gaan, waar u wat wilt bestellen. O.K.K. krijgt dan automatisch een commissie, terwijl u gewoon dezelfde prijs betaalt!

   

   

  Voor twee nieuwe toestellen wordt door O.K.K. nog gespaard. Het betreft ten eerste een Soft Top Balk welke in het damesturnen verplicht wordt in het nieuwe turnseizoen. Deze balk is net als de Plankoline geintroduceerd om de kans op blessures te verkleinen door de belasting op de gewrichten te verminderen.

  Ten tweede is een nieuwe herenbrug nodig in De Drie Maenen. Nu het jongens- en herenturnen een stijgend niveau heeft bij O.K.K. worden er moeilijkere onderdelen geturnd. De huidige brug, welke al behoorlijk oud is, is voor de grote jongens en heren helaas niet meer toereikend.

  Kosten: Soft Top Balk € 750,- en Heren Brug € 3.150,-

  Wilt u als bedrijf O.K.K. steunen? Dan komen wij graag met u in contact!
  Bij hoofdsponsoring kunnen we in overleg samen komen tot een passende tegenprestatie.

Wie is online?

We hebben 16 gasten online

Inloggen geregistreerde leden

Ingelogd krijg je toegang tot andere delen van de website. Ben je nog niet geregistreerd, stuur dan een e-mail naar de secretaris.Main page Contacts Search Contacts Search