Onze Sponsoren

 • MaTaJoy

  matajoy

  KAPSALON- BYOUX 
  MASSAGEEnquete

Hoe vaak bezoek je deze website?
 
28/1 ♂ District kamp. PDF Afdrukken E-mail

Op zaterdag 28 Januari waren de jongens van de keuze oefenstof aan de beurt om een poging te doen zich te plaatsen voor de bondsfinale 4e divisie.

Voor de mannen was het even wennen omdat ze in de 1e wedstrijdronde, waar ze altijd in de 2e of 3e wedstrijdronde zitten. Het was vroeg en dat was voor de mannen erg wennen en ook af te zien in het resultaat.

Thomas van der Velden en Cian van Baren welke uitkwamen in Junior I niv. 8 - 4e divisie, begonnen de wedstrijd op sprong waar ze allebij een goede sprong lieten zien.

Ze vervolgde de wedstrijd op brug waar een fout was gemaakt door de wedstrijdleiding en hierdoor de brug te laag stond, omdat er al geturnd was door jongens uit hetzelfde niveau mocht deze niet op de goede hoogte gezet worden. Ondanks dit obstakel turnde Cian een goede oefening, Thomas had helaas bij zijn afsprong een flinke balans verstoring wat resulteerde in een paar corrigerende stappen.

Als derde was het koningsnummer aan de beurt, de rekstok. Thomas turnde zijn oefening zoals geoefend was met een mooi resultaat, Cian zijn buikdraai voorover mislukte helaas en moest hier dus wat verlies incasseren.

Vloer was voor beide heren geen probleem en turnde een stabiele oefening. 

Het een-na-laatste toestel was voltige. Hier ging het met inturnen voor beide heren goed, maar helaas was Cian het op de wedstrijd even helemaal kwijt waardoor hij zich door de oefening heen moest vechten en jammer genoeg dan ook een val moest incasseren. Thomas had geen moeite met zijn wedstrijd oefening en liet dan ook zien wat hij moest laten zien.

De wedstrijd werd afgesloten met ringen. Ook hier ging het met inturnen bij beide heren goed. Waar bij voltige Cian het kwijt was, was Thomas het bij ringen even kwijt en moest dan helaas ook een val incasseren bij zijn afsprong. Cian turnde daarentegen wel een stabiele oefening.

Ondanks deze veldslag van een wedstrijd voor de jongens kunnen ze terug kijken op een goede wedstrijd op een vroeg tijdstip. Bij deze wedstrijd was er wederom een plaatsing van de beste 6 binnen de catagorie, Thomas plaatste zich als 6e en is dus door naar de finale! Cian had door zijn vechtoefening op voltige jammer genoeg net niet genoeg punten en kwam terecht op een mooie 7e plek.

Roy van Walsum kwam uit bij junior II niv. 8 - 4e divisie, hij begon op rek en liet hier en oefening zien met elementen die hij nog niet zo lang beheerst, maar liet dit niet merken en turnde een goede oefening. 

Bij vloer ging het met inturnen ook goed en dat leek met de wedstrijd ook zo te zijn, helaas kwam in de laatste sprong serie toch een twijfel moment waardoor hij een lelijke val had. Gelukkig was het niet ernstig en kon hij de wedstrijd gewoon doorzetten.

Dus door naar voltige, waar Roy een prima oefening neerzette.

Op ringen kwam wederom een element naar voren welke nog niet lang beheerst wordt en wederom was dit er niet aan af te zien. Hij turnde hierdoor dan ook een stabiele oefening met overtuiging.

Toen kwam sprong, hier is Roy al een tijdje bezig met een sprong waar hij toch wel moeite mee heeft. Tijdens inturnen ging het goed, maar bij de wedstrijd was hij het even kwijt en kwam de sprong niet tot uiting zoals het zou moeten. 

Als laatste kwam brug. Hier mocht de brug wel verzet worden naar de goede hoogte, omdat Roy een ander niveau turnt dan Thomas en Cian. Roy hield het hoofd bij het laatste toestel cool en turnde een stabiele oefening zoals geoefend. 

Al met al had Roy een mooie wedstrijd om op terug te kijken waarop hij een 4e plaats behaalde en zich dus ook geplaatst heeft voor de finale!

Kevin den Uijl

 

 
 • pr sponsorclicks

  Bestelt u wel eens online? Dan kunt u onze club steunen, zonder dat het u iets kost! Het enige wat wij vragen is d.m.v. een klik op het SponsorKliks logo naar de webwinkel toe gaan, waar u wat wilt bestellen. O.K.K. krijgt dan automatisch een commissie, terwijl u gewoon dezelfde prijs betaalt!

   

   

  Voor twee nieuwe toestellen wordt door O.K.K. nog gespaard. Het betreft ten eerste een Soft Top Balk welke in het damesturnen verplicht wordt in het nieuwe turnseizoen. Deze balk is net als de Plankoline geintroduceerd om de kans op blessures te verkleinen door de belasting op de gewrichten te verminderen.

  Ten tweede is een nieuwe herenbrug nodig in De Drie Maenen. Nu het jongens- en herenturnen een stijgend niveau heeft bij O.K.K. worden er moeilijkere onderdelen geturnd. De huidige brug, welke al behoorlijk oud is, is voor de grote jongens en heren helaas niet meer toereikend.

  Kosten: Soft Top Balk € 750,- en Heren Brug € 3.150,-

  Wilt u als bedrijf O.K.K. steunen? Dan komen wij graag met u in contact!
  Bij hoofdsponsoring kunnen we in overleg samen komen tot een passende tegenprestatie.

Wie is online?

We hebben 14 gasten online

Inloggen geregistreerde leden

Ingelogd krijg je toegang tot andere delen van de website. Ben je nog niet geregistreerd, stuur dan een e-mail naar de secretaris.Main page Contacts Search Contacts Search