Onze Sponsoren

 • MaTaJoy

  matajoy

  KAPSALON- BYOUX 
  MASSAGEEnquete

Hoe vaak bezoek je deze website?
 
10/12 Winterfair optreden PDF Afdrukken E-mail

Tijdens de jaarlijkse Winterfair verzorgde de dansafdeling van O.K.K. dit jaar voor enkele optredens.

Eerst was er drie kwartier ingepland voor de volksdansers. Zij lieten enkele verschillende type dansen zien om een indruk te geven van de lessen en daarna volgde er een workshop gedeelte waaraan het publiek ook kon deelnemen. Dit zorgde voor een gezellige drukte en veel vrolijkheid in de tent.

2016-12 10e winterfair radetsky actie 2016-12 10e winterfair radetsky actie 2

Toen dit gedeelte werd afgerond was het de beurt aan de jazzmeiden. Zij lieten dansen zien op en voor het podium en werden bewonderd door een zeer groot publiek.

2016-12 10e winterfair jazz opteden 2016-12 10e winterfair jazz opteden 2

O.K.K. heeft die middag weer laten zien dat jong en oud veel dansplezier beleeft bij de club en de organisatie was blij met onze bijdrage aan de Winterfair.

 

 

 

 

 
 • pr sponsorclicks

  Bestelt u wel eens online? Dan kunt u onze club steunen, zonder dat het u iets kost! Het enige wat wij vragen is d.m.v. een klik op het SponsorKliks logo naar de webwinkel toe gaan, waar u wat wilt bestellen. O.K.K. krijgt dan automatisch een commissie, terwijl u gewoon dezelfde prijs betaalt!

   

   

  Voor twee nieuwe toestellen wordt door O.K.K. nog gespaard. Het betreft ten eerste een Soft Top Balk welke in het damesturnen verplicht wordt in het nieuwe turnseizoen. Deze balk is net als de Plankoline geintroduceerd om de kans op blessures te verkleinen door de belasting op de gewrichten te verminderen.

  Ten tweede is een nieuwe herenbrug nodig in De Drie Maenen. Nu het jongens- en herenturnen een stijgend niveau heeft bij O.K.K. worden er moeilijkere onderdelen geturnd. De huidige brug, welke al behoorlijk oud is, is voor de grote jongens en heren helaas niet meer toereikend.

  Kosten: Soft Top Balk € 750,- en Heren Brug € 3.150,-

  Wilt u als bedrijf O.K.K. steunen? Dan komen wij graag met u in contact!
  Bij hoofdsponsoring kunnen we in overleg samen komen tot een passende tegenprestatie.

Wie is online?

We hebben 30 gasten online

Inloggen geregistreerde leden

Ingelogd krijg je toegang tot andere delen van de website. Ben je nog niet geregistreerd, stuur dan een e-mail naar de secretaris.Main page Contacts Search Contacts Search