Onze Sponsoren

 • MaTaJoy

  matajoy

  KAPSALON- BYOUX 
  MASSAGEEnquete

Hoe vaak bezoek je deze website?
 
1/9 Sept. 50+ maand PDF Afdrukken E-mail

De gehele maand september kunnen 50-plussers gratis een nieuwe sport uitproberen bij Gymnastiekvereniging O.K.K. Kom dus gerust eens naar De Drie Maenen in Ouderkerk om te kijken of gelijk mee te doen. Er kan voor de volgende lessen worden gekozen.

Dames senioren gym
Maandag                    15:00-16:00                        Sporthal

Deze sociale damesgroep, met leeftijden die variëren van ongeveer 60 tot 80 jaar, sport elke week trouw met trainster Nelie Valk. Stilstand is achteruitgang.” Dit is een bekend gezegde en zeker ook van toepassing op ons lichaam. Wekelijks (grond)oefeningen doen, levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de bewegingsvrijheid van onze oudste leden.

Aerobics
Dinsdag                       18:45-19:45                        Grote zaal

Een aerobicsles bestaat altijd uit een warming-up met series die op logische wijze aan elkaar worden geregen, spieroefeningen (voor onder andere buik, benen en billen) en natuurlijk een cooling-down. Trainster Dany Lammens maakt gebruik van afwisselende, moderne muziek.

Dansen
Donderdag                18:45-19:45                        Grote zaal

Tijdens deze les worden verschillende dansen afgewisseld, zoals groepsdansen, koppeldansen, volksdans en linedance. Daarbij wordt er telkens van danspartner gewisseld. Trainster Marjan van Rumph laat de groep op lekkere hits van vroeger ongemerkt flink werken aan de conditie en ook de lachspieren blijven hier niet onbenut.

Conditietraining
Donderdag                20:30-22:00                        Sporthal

In deze actieve les onder leiding van Cors Boudesteijn, werkt iedereen op zijn eigen niveau aan de algehele conditie. De accenten liggen tijdens de les op uithoudingsvermogen, coördinatie en souplesse. Er wordt regelmatig gebruikt gemaakt van toestellen of ballen etc. ook is er elke week ruimte voor een spelelement.

50-plus? Gratis dus!

Dit project is tot stand gekomen dankzij subsidie van de gemeente krimpenerwaard.

 

 

 

 
 • pr sponsorclicks

  Bestelt u wel eens online? Dan kunt u onze club steunen, zonder dat het u iets kost! Het enige wat wij vragen is d.m.v. een klik op het SponsorKliks logo naar de webwinkel toe gaan, waar u wat wilt bestellen. O.K.K. krijgt dan automatisch een commissie, terwijl u gewoon dezelfde prijs betaalt!

   

   

  Voor twee nieuwe toestellen wordt door O.K.K. nog gespaard. Het betreft ten eerste een Soft Top Balk welke in het damesturnen verplicht wordt in het nieuwe turnseizoen. Deze balk is net als de Plankoline geintroduceerd om de kans op blessures te verkleinen door de belasting op de gewrichten te verminderen.

  Ten tweede is een nieuwe herenbrug nodig in De Drie Maenen. Nu het jongens- en herenturnen een stijgend niveau heeft bij O.K.K. worden er moeilijkere onderdelen geturnd. De huidige brug, welke al behoorlijk oud is, is voor de grote jongens en heren helaas niet meer toereikend.

  Kosten: Soft Top Balk € 750,- en Heren Brug € 3.150,-

  Wilt u als bedrijf O.K.K. steunen? Dan komen wij graag met u in contact!
  Bij hoofdsponsoring kunnen we in overleg samen komen tot een passende tegenprestatie.

Wie is online?

We hebben 28 gasten online

Inloggen geregistreerde leden

Ingelogd krijg je toegang tot andere delen van de website. Ben je nog niet geregistreerd, stuur dan een e-mail naar de secretaris.Main page Contacts Search Contacts Search